Teknik

Teknik


Teknik

Roy kan visa såväl analogt och digitalt och 3D. Den digitala tekniken skapar unika kommunikationsmöjligheter. Bredband och satellit kan kopplas till den digitala projektorn för att visa evenemang av olika slag: konserter, teater, opera, revyer, sport, kortfilm och mycket mer. Den digitala projektionen skapar interaktiva möjligheter för studier, föreläsningar och konferenser.

Nedan presenteras en sammanfattning av de tekniska förutsättningarna på Roy.

Analog visningsteknik

Roy har två stycken 35mm-biografprojektorer.

Digital visningsteknik

För digitala filmformat har vi en digitalbioprojektor av modell Barco DP4K-32B som klarar av full 4K-upplösning samt digital 3D.

Teknik för livesändning 

Roy har utrustning för att ta emot och projicera och spela in satellitsändningar i full HD. Under fliken teknik finns en fullständig teknisk spec.

Scenteknik

De tre främsta bänkraderna är borttagna till förmån för en scen- och mingelyta om 6x11m. Där finns 12 scenplan att bygga scenyta, maximal scenytan 6X4m. 
För konferenser och arrangemang finns scenteknik som trådlösa mikrofoner och möjlighet att koppla upp dator på duken. Scenljus finnes, men är begränsat. I salongen finns möjlighet till trådlös internetuppkoppling.

> Teknisk Specifikation Roy 

> Krav på digitalt material -videokopior

> För dig som vill visa film


För tekniska frågor, vänligen maila teknik@bioroy.se