Dirty Dancing: Quote / Sing / Party Along

Dirty Dancing: Quote / Sing / Party Along


 

NYTT DATUM 30 MAJ - BILJETTER SLÄPPTA!

Sing Along! Quote Along! Party Along! Äntligen visar Bio Roy Dirty Dancing!

När Dirty Dancing kom 1987 förändrade den liv. Baby och Johnny visade världen dansens, kärlekens och framförallt den nära på ostoppbara kraften i Patrick Swayze med en överkropp draperad i ett tajt linne och högt skurna byxor. 31 år senare drömmer vi fortfarande om att sätta det där LYFTET.

Patrick Swayze och Jennifer Grey gör båda sina genombrottsroller i denna moderna klassiker som utspelar sig under en varm och flämtande sommar 1963. Frances ”Baby” Houseman blir under familjesemestern förälskad i den till ytan tuffa dansläraren Johnny Castle. Sommaren blir inte som någon av dem till en början trott och det som följer är en historia om förbjuden kärlek, dans och att stå upp för det man tror på.

Dirty Dancing är inte bara en romantisk dröm utan även en film om sexuell frigörelse och ett politiskt uppvaknande. Trots sitt lättsamma estetiska uttryck är det en starkt feministisk film med en för sin tid nyskapande kvinnlig huvudroll.


Regi: Emile Ardolino | Skådespelare: Jennifer Grey, Patrick Swayze, Jerry Orbach, Cynthia Rhodes, Jack Weston, Jane Brucker, Kelly Bishop | Land: USA (1987) | Språk: Engelska (ingen text) | Längd: 2,5 timmar inkl evenemang. | Åldersgräns: Från 11 år | Visas: 9 + 23 + 30 maj
 
 
OBS! Ni som köpt biljett där det står felaktigt datum 23 april, gäller dessa för 23 maj. 

Spelschema

9 maj

20:30

23 maj

20:30

30 maj

20:30