Sjung med i Frost

Sjung med i Frost


Bio Roy bjuder in till ett musikaliskt kalas där hela familjen kan sjunga med i Frost i vår biosalong. Efter två fantastiskt lyckade föreställningar i början av året ger vi alla en ny chans, lördag den 9 december, med vår allsångsledare Susanna på plats som allsångsledare.

Se den älskade filmen och sjung med i sångerna tillsammans med oss. Susanna värmer upp publiken på plats, med sång och rörelser, och sedan sjunger vi oss tillsammans genom Frost. För att alla ska kunna stämma in delas sånghäften ut innan! Ladda ner texterna i förväg och öva hemma >> HÄR (framsida) och HÄR! (baksida).

I äventyret Frost lägger en profetia ett helt land i evig vinter. Den orädda optimisten Anna måste därför ge sig ut på ett äventyr med den våghalsige bergsmannen Kristoffer. En magisk resa tar sin början i Bio Roys salong där publiken denna gång är stjärnorna som ska hjälpa Anna att hitta sin syster Snödrottningen Elsa, för att få ett slut på den iskalla förtrollningen.

Psst! Klä gärna ut dig till din Frost-favorit. Kanske den coolaste snögubben Olof, renskötaren Sven eller Snödrottningen Elsa… 

Visas: 9 december kl. 13.00

Vi visar den svenska originalversionen av Frost (ingen undertext!) och låttexterna ges i ett sånghäfte innan föreställning.

Längd: 2 tim inkl. uppvärmning
Åldersgräns: Barntillåten
Biljetter: 130 kr (samma biljettpris för barn och vuxen)
Återköp: Köpta biljetter återlöses ej

Fotnot: den ursprungliga tanken var att Frost-turnerande Ayla Kabaca skulle varit värd, men på grund av schemakomplikationer har vi istället tagit in vårt ytterst erfarna och kompetenta husband till allsångsledare - Susanna! Det kommer bli minst lika bra, vi lovar. 


Spelschema

9 dec.

13:00