The Room - med Greg Sestero

The Room - med Greg Sestero


Vi börjar bli varma i kläderna när det kommer till The Room. Tommy Wiseaus klassiska kultfilm har visats tre gånger på vår duk de senaste åren och varje visning har varit kaotiska - fantastiska! - upplevelser. Nu flyger vi återigen in Greg Sestero för en interaktiv kväll med vår bästa sämsta film genom tiderna.
 
Vad krävs det för att kallas "De dåliga filmernas Citizen Kane"? The Room av Tommy Wiseau har ALLT som krävs!

Johnny är en framgångsrik bankman som lever lyckligt i San Francisco tillsammans med sin fästmö Lisa. Fram tills att hon en dag tröttnar på honom och beslutar sig för att förföra Johnnys bästa vän Mark. Efter det blir ingenting sig likt. Från att ursprungligen ha visats på ett begränsat antal biografer i Kalifornien, utvecklade The Room snabbt en kultstatus allteftersom fans runt om i världen fann filmens bisarra historieberättande, tveksamma skådespeleri och tekniska bloopers högt underhållande.

Inte nog med att filmen är full av kontinuitetsfel, den har dessutom flera handlingar, sub-handlingar och karaktärsdetaljer vars inkonsekvenser har uppmärksammats av såväl kritiker som publik.

Inom ett decennium efter att The Room först hade premiär, sålde filmen slut visningar runtom i USA (och sedemera världen), och har gett upphov till ett datorspel, en bok, och flera scenshower. Nyligen firade filmen dessutom 10 år! För att citera IMDB.com: "Nothing, including your life, will ever be the same again after experiencing this film..."

Program

21:00 Part 1: Greg Sestero
Audience script reading
Q&A

21:45 Paus & bar

22:15 Part 2: The Room
Intro
The Room screening

Försök hänga med i bergochdalbaneturen av vad som säkerligen komnmer att bli ett av dina mest unika biobesök! En aktiv publik är en enorm del av det roliga, så läs igenom följande länk som beskriver hur du och dina vänner kan komma ikapp med fenomenet The Room!

http://news.moviefone.com/2010/12/09/the-room-movie-schedule-viewing-guide
 
Regi: Tommy Wiseau | Skådespelare:  Tommy Wiseau, Juliette Danielle, Greg Sestero m.fl. | Land: USA (2003) | Språk: Engelska (ingen text) | Längd på kvällen: 2 tim 55 min | Åldersgräns: 15 år | Biljetter: 160 kr | Visas: 12 oktober kl. 21.00
 

Spelschema

Inga tider schemalagda