Sound of Music Sing-along

Sound of Music Sing-along


Efter vårens tre utsålda succévisningar av Sound of Music ger vi alla som blev utan biljetter sist en ny chans att se och sjunga med i Sound of Music på stor duk.

Sukta efter våren tillsammans med Maria, kaptenen och alla de förtjusande von Trapp-barnen i en av tidernas folkkäraste filmer, underbara Sound of Music. Vår sångledare Susanna värmer självklart upp publiken innan filmvisningen. Söndag den 12 november ger vi en visning av denna 60-talsklassiker. Paus i mitten för att vila stämbanden och köpa en kaffe eller ett glas vin!

Sound of Music är en hjärtevärmande berättelse, baserad på en sann historia, som blivit den mest populära familjefilmen någonsin. Julie Andrews lyser upp rollen som Maria, den livfulla unga kvinnan som lämnar klostret för att bli guvernant åt kapten Trapps sju barn. Han är en enväldig änkeman vars stränga regler inte tillåter något utrymme för musik och skratt. En tidlös klassiker med några av världens mest älskade sånger.


Längd: Ca 3 tim 30 min inkl. sånguppvärming och paus | Biljetter: 150 kr (inga rabatter) | Visas: 15 december kl. 18.00 | Återköp: Köpta biljetter återlöses ej


Spelschema

Inga tider schemalagda